Příměstský tábor - TÁBORNÍČCI 2024

OD PONDĚLKA DO PÁTKU ŽIJEM U NÁS NA STATKU

Táborníčci na Statku Peklo – příměstský tábor

 

 

Termín příměstkého táboru:

  • 15.7.-19.7.2024     
  • volno
  • nocleh: 10 volných míst

 

Nástup: 7:30 - 8:00 hod

Odchod: 16:00 - 16:30 hod

Cena: 3250 Kč

 

Příměstký tábor je pro děti od 4 let. Možnost ubytování dětí od 6 let za příplatek 150 kč za noc ( v ceně příplatku snídaně, večeře, ubytování, dozor ...). Spací děti mají nástup již v neděli 14.7.2024 od 17:00.

 

 

 

 

Přihláška na příměstký tábor zde 

Pokud chcete rezervovat místo na příměstkém táboře vyplňte přiloženou přihlášku, co nejdříve ji pošlete na email: info@statekpeklo.cz a pošlete celou částku na uvedený účet 1030062848/5500

Platbu očekáváme do 14 dnů od přihlášení z důvodu plné rezervace.

Uvádějte prosím do zprávy pro příjemce jméno dítěte.

Po doručení přihlášky a připsání celé částky na náš účet Vám bude potvrzena rezervace.

 

 

Co s sebou:

KARTIČKU POJIŠTĚNCE!!!! - KOPII 

Děti by měly mít optimální sportovní oblečení pro každý den dle aktuálního počasí. Nejlépe jednu pevnou kotníčkovou obuv, jednu plátěnou lehkou obuv, sandále, v případě deštivého počasí holínky. Dlouhé kalhoty -tepláky, kraťasy, tričko s krátkým i dlouhým rukávem, mikinu, plavky, ručník, pláštěnka nebo nepromokavá bunda. Je nutné, aby každé dítě mělo s sebou kšiltovku a nebo klobouček jako ochranu před sluncem !!! Neni vhodné aby dítě sebou mělo hračky a poztrácelo je po celém statku.

Pobyt v trávě a lese - repelent a krém na opalování

Věci na převlečení si tu mohou děti ponechat po celý týden.

V případě zájmu o nocleh bude dítě potřebovat kromě výše uvedeného seznamu spacák nebo deku, polštářek, osobní hygienu, baterku. 

 

Co Vám nabízíme:

Program příměstského tábora je plně přízpůsoben potřebám dětí předškolního a mladšího školního věku od 4 let.Vaše děti dostanou příležitost seznámit se s venkovským prostředím rodinného statku, s každodenní péčí o domácí zvířátka, které u nás chováme. Vaše dítě získá možnost přímého kontaktu s koňmi, domácí drůbeží, králíky a morčaty, může se každý den aktivně podílet na krmení a ošetřování našich roztomilých kamarádů. Tábor na STATKU PEKLO dětem přinese získání poznatků a zkušeností s péčí o menší zvířata. Malá kapacita zajišťuje maximální možnou péči a dohled na Vaše dítě - neustálý dohled dvou dospělých kvalifikovaných osob (kvalifikovaná instruktorka výuky jízdy na koni a vedoucí táborů).

 

Pravidelná strava pro Vaše dítě:

- svačina, teplý oběd, odpolední svačina + pitný režim po celý den

- nocelžníci + snídaně a večere 

 

Náplň tábora:

Zajímavé aktivity spojené s životem na statku, seznámení se se zvířaty a péčí o ně. Také klasické táborové aktivity. Děti se postupně seznámí se zvířaty žijícími na statku, vyzkouší si péči o ně, menší zvířátka si pochovají, větší pohladí. Budou například sbírat vajíčka, vyndávat kuřátka do ohrádky, trhat travičku pro močátka a králíky, mimo jiné se i svezou na koníkovi. Také si ozdobí taštičku na své výrobky, odměny a poklady, které budou během celého tábora získávat za již zmíněné úkoly a aktivity.

 

Program dne:

  1. příjezd táborníčků
  2. seznámení se s programem dne

  3. rozcvička

  4. povídání o zvířatech na statku

  5. dopolední svačina

  6. aktivita se zvířaty

  7. oběd

  8. odpolední svačina

  9. podle počasí: lesní dobrodružství (procházka v lese obohacená o zajímavé úkoly), vodní hrátky (koupání v bazénu, vodní bomby...), karaoke ve stodole

  10. odjezd táborníčků

 

PONDĚLÍ:

Po příjezdu dětí na tábor a předání potřebných věcí rodiči ráno následuje společné přivítání a seznámení se s organizací a pravidly letního příměstského tábora. Během dopoledne následuje prohlídka statku a seznámení se zvířaty. Vyrobíme si originální taštičku do které si budeme ukládat vše co si během týdne vyrobíme.

ÚTERÝ:

Podíváme se podrobněji na život drůbeže a hlodavců na statku.Navštívíme dílničky kde si něco vyrobíme.

STŘEDA:

Zvířátka v lese. Povíme si jaká zvířtka žijí u nás v lese, zažijeme úžasné lesní dobrodružství. Postavíme domečky pro lesní skřítky.

ČTVRTEK:

Dnešní den nás budou čekat koně, vyjížďka dětí na koních, jezdeckou přilbu dětem půjčíme (posílený dozor o zkušené jezdkyně).

PÁTEK:

Zakončení celého týdne soutěžním kláním v Pekle, završené odpoledním (cca od 14:00) posezením kde rádi přivítáme i rodiče. Discotéka ve stodole a karaoke.

 

Tento rozpis se může dle dohody nebo počasí pozměnit, co se nemění, je to že každé dítě bude denně celý den u zvířátek :-).

 

Pokud chcete rezervovat místo na příměstkém táboře vyplňte přiloženou přihlášku, co nejdříve ji pošlete na email: info@statekpeklo.cz a pošlete celou částku na uvedený účet 1030062848/5500

Platbu očekáváme do 14 dnů od přihlášení z důvodu plné rezervace.

Uvádějte prosím variabilní symbol = rodné číslo dítěte

Po doručení přihlášky a připsání celé částky na náš účet Vám bude potvrzena rezervace.

 

Storno poplatky:

  • 60 - 41 dnů před zahájením turnusu – 30% z celkové ceny

  • 40 – 16 dnů před zahájením turnusu – 50% z celkové ceny

  • 15 – 01 den před zahájením turnusu – 90% z celkové ceny